Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

Motorozás esőben? 7 dolog amire figyelj, ha elkap az eső!

Motorozni jó időben igazi szabadság érzetet ad mindenkinek. Viszont gondolnunk kell arra is, hogy egy hosszabb túra során elkap minket az eső. Íme, pár hasznos tanács, hogy mire érdemes figyelni esőben történő motorozás során.

 

A 13. Motoros Búcsú

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk az Ecséd, Szentkút- völgyében immáron 13. alkalommal 2019. május 17.-18. -án megrendezésre kerülő motoros zarándoklatra!

A 13. Motoros Búcsú eseményén méltán megbecsült vendéget köszönthetünk: Dr. Papp Lajos szívsebész professzor Urat, aki Boldogasszony és a Magyarok címmel tart előadást szombaton!

Kedves jelenlegi és jövőbeli vásárlóink! Örömmel értesítünk titeket, hogy weboldalunk átalakult. Továbbra is célunk, hogy a lehető leggyorsabban szolgáljunk ki titeket az általunk forgalmazott minőségi termékekkel. Meglevő regisztrált vásárlóinknak a további rendelésleadáshoz szükséges lesz friss hozzáférést készíteni. Oldalunkra a termékfeltöltés folyamatos. Igyekszünk minden adatot naprakészen tartani és bőséges információval kiszolgálni titeket.
Hogyan válasszunk bukósisakot?

Hogyan válasszunk bukósisakot?

Bukósisak vásárlás a motorozás egyik alapfeltétele minden értelemben. Hiába vettük meg a kiszemelt motort, ha bukósisak nélkül csak szabálytalanul tudjuk hazahozni. A bukósisak vásárlásnak azonban nem szabad e célból történnie. Egy igazi motoros minden esetben tudatosan választja ki a számára legmegfelelőbb bukósisakot, az alábbi szempontokat is figyelembe vége. Sajnos a lángoló halálfej önmagában nem véd meg.